2013. augusztus 19., hétfő

Tűzönjárás - cégeknek, vezetőknek - kitekintés a nagyvilágba.

A tűzönjárás mai kor meghatározó képviselője Charles Horton és az általa vezette Firewalking Institute of Research and Education. Számomra már csak azért is fontosak, mert egyrészt a világ szinte minden pontján jelen vannak, így széles körben teszik ismertté a programot olyan országokban is, mint Spanyolország, Nagy-Britannia. Másrészt ez az az iskola, amely a mi felfogásunkhoz a legközelebb áll, mivel a tűzönjárás programjaink technikai felépítése, az alkalmazott gyakorlatok csaknem teljes egészében megegyeznek az általuk is alkalmazottakkal.

Facebookos oldalukon sok hasznos, és főleg hiteles információt tesznek közzé, amely lehetőséget kínál az olvasók szélesebb körű tájékozódásra, és nem utolsó sorban lehetőséget kínál az itthoni tűzönjárást kínálókkal való összehasonlításra. Híreik között gyakran találunk trénerképzésre, szemináriumokra szóló felhívásokat, élménybeszámolókat, és promóciós anyagokat.

Legutóbbi kisfilmjükben cégvezetők számolnak be arról, hogy számukra mit jelentett a tűzönjárás; mit tanultak a programból; miért érte meg a ráfordított idő és pénz. Ebben a blogban most ezt tesszük közzé. (Forrás: F.I.R.E. facebok)

(Magyarországon már jó néhány cég vett részt tűzönjárás programon, melyek közül, hogy csak néhányat említsünk meg: Magyar Telekom, K&H bank; Auchan, SzMT...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése