2013. augusztus 17., szombat

A tűzönjárás - modern világunk egyik meghökkentő programlehetősége.


A Tűz erejével! 
Nappali fényben.
A tűzönjárás egyike napjaink legnagyobb hatást, és egyben legtöbb vitát kiváltó tréning programja. Blogunkat azért hoztuk létre, hogy egyrészt eloszlassuk a sokakban felgyülemlett kételyeket, másrészt széles körbe tegyük ismertté és elérhetővé a tűzönjárást, annak gondolkodásunkra, szemléletünkre gyakorolt pozitív hatásaival, és tisztázzuk a vállalt kockázatokat.
A tűzön járást sok mítosz övezi. A világszerte ismert, az ősidőkben elsősorban beavatási szertartás és más vallási célú rituálé napjaink modern világában is népszerű, talán pont a miatt, mert a mai kor tudományos világa sem tud egyértelmű magyarázatot adni arra, hogy mindez hogyan lehetséges. A program csúcsélményeként a résztvevők mezítláb sétálnak végig egy 600-800 fokos frissen gereblyézett parázsszőnyegen. Miután ezt a legtöbb ember lehetetlennek vagy képtelenségnek tartja, a gyakorlat kézenfekvő módon demonstrálja, hogy lehetséges paradigmát váltani, másként szemlélni mi a lehetséges, és mi a lehetetlen.
És esti sötétségben
Már egy félnapos program keretében is elérhető, hogy a résztvevők saját sziklaszilárdnak hitt elképzeléseiket, berögződéseiket megkérdőjelezzék, felfüggesszék, azért hogy saját bőrükön tapasztalják meg, milyen megtenni azt, amiről azt gondolták, hogy lehetetlent.
Soron következő nyílt programunkról tájékozódj a Nyílt tűzönjárás alatt, vagy keress személyesen.

További információk: www.h-line.hu


Görögország, ahol a tűzönjárás egy olyan hagyomány, amit a National Geographic is érdemesnek tartott arra, hogy filmet készítsen róla:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése